Vrijwilligers

Een sportevenement als de Klaverblad Arena Games kan niet zonder vrijwilligers. Elk jaar zetten tientallen van hen zich weer in om er voor iedereen een fantastisch evenement van te maken.

De organisatie van de Klaverblad Arena Games is altijd op zoek naar vrijwilligers die op de dag zelf willen helpen bij dit mooie atletiekevenement. Denk dan aan het het jureren bij wedstrijdonderdelen, het ontvangen van gasten, zorgen voor materiaal voor de atleten, het uitdelen van flesjes sportdrank na hun wedstrijd of het bedienen van de borden waarop de afstanden worden weergegeven bij de werp- en springnummers. Maar ook het vervoeren van buitenlandse atleten vanaf Schiphol naar hun hotel, of andersom. Het is een leuke ervaring om tussen alle topatleten je steentje bij te dragen aan de Klaverblad Arena Games. Vaak is het niet alleen voor de atleten, maar ook voor de vrijwilligers, een onvergetelijke dag waar je nog lang aan terug denkt.

Daarnaast ontvang je als vrijwilliger een uniek aandenken. Lijkt het je leuk om te helpen bij het grootste atletiekevenement van ’t Gooi en omstreken en heb je misschien ook al een specifieke taak in gedachten? Neem gerust contact met ons op of meld je vandaag nog als vrijwilliger.

 

Sanne Verstegen (meervoudig Nederlands kampioene op 400m, 800m, 1500m en 400m horden) deelt handtekeningen uit aan vrijwilligers na haar winst op de 400m bij de Klaverblad Arena Games op 2016. Foto: Peter Jan Janssen

Reacties zijn gesloten.