Klaverblad Arena Games junioren sprintgala een succes

Gezien de huidige situatie met corona was het dit jaar onmogelijk om de Klaverblad Arena Games in de oude vorm te organiseren. In overleg met de hoofdsponsor is er gekozen om een mooi internationaal  jeugdsprintevent voor CD junioren te organiseren.

Op 5 september is onder de naam Klaverblad Arena Games een junioren sprintgala georganiseerd, voor de leeftijdscategorie 12 t/m 15 jaar. Wij zijn blij dat op deze wijze toch een mooie wedstrijd georganiseerd kon worden.

Bijna alle topatleten van CD junioren uit Nederland waren aanwezig, verder waren er ook veel GAC atleten. Het was een officiële sprint wedstrijd waarbij er eerst series waren om je te plaatsen voor de finale. Aan het einde van de dag was er een spannende finale.

Ondanks de wind zijn er mooie prestaties geweest van veel verschillende atleten en veel enthousiaste reacties over de geweldig organisatie en over de sponsoring van Klaverblad.

Voor volgend jaar hopen we weer een uitgebreide vorm van de Arenagames te organiseren, waar we gaan kijken in welke vorm. De huidige KAG commissie heeft aangegeven afscheid te willen nemen. Namens het bestuur willen wij de KAG commissie enorm bedanken voor hun enorme inzet.  De organisatie van de nieuwe opzet van Klaverblad Arena Games komt in handen van de GAC Wedstrijd Organisatie Commissie. Op het moment dat deze plannen duidelijk zijn zullen wij u hierover informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *